العربی English Tico Foods
Tico Foods

شنبه  ۱۳ خرداد ۱۴۰۲


اخبار و مقالات

آخرین اخبار

رژيم غذايي بلندمدت در تداوم كاهش وزن تاثير ندارد

مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از لوس آنجلس، محققان دانشگاه كاليفرنيا در لوس‌آنجلس با بررسي ‪ ۳۱‬مطالعه در زمينه كاهش وزن دريافتند كه رژيم غذايي طولاني مدت نمي‌تواند مقدار وزن كاهش يافته را حفظ كند.

Tico

آخرین مقالات

انجماد مواد غذايي

مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱

انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آمونياك

Tico

دستور تهیه تیکو

دسر توت فرنگي

برای محصول: توت فرنگی

توت فرنگی

مواد لازم :

پودر ژله توت فرنگي                  2 بسته

خامه                                   250 گرم

پودر ژلاتين                             1 قاشق مربا خوري

خامه زده شده جهت تزئين            به مقدار كافي

توت فرنگي منجمد تي كو            به مقدار كافي

طرز تهيه :

ابتدا يك بسته از پودر ژله توت فرنگي و ژلاتين را در يك ليوان آب جوش و يك ليوان آب سرد حل كنيد. سپس خامه را به مواد اضافه كرده مواد را درون مخلوط كن سه دقيقه هم بزنيد.

بعد از اينكه خامه و ژله خوب مخلوط شد، داخل قالب ريخته و درون يخچال قرار دهيد تا ژله كاملا" سفت و بسته شود. بعد پودر ژله دوم را در آب حل كرده و روي قالب بريزيد و دوباره قالب را درون يخچال قرار دهيد.

بعد از اينكه ژله دوم گرفت ژله را در ظرف مناسبي قرار دهيد و با خامه و توت فرنگي منجمد تي كو تزئين نماييد.

نكته : براي حل كردن ژلاتين آب بايد كاملا" داغ باشد و براي بهتر حل شدن بعد از اينكه ژلاتين و آب را مخلوط كرديد به مدت پنج دقيقه روي بخار سماور يا كتري قرار دهيد.

- توت فرنگي منجمد تي كو را قبل از مصرف از فريزر خارج نموده و به مدت نيم ساعت دريخچال قرار دهيد.