
دسر توت فرنگي
مواد لازم :
پودر ژله توت فرنگي 2 بسته
خامه 250 گرم
پودر ژلاتين 1 قاشق مربا خوري
خامه زده شده جهت تزئين به مقدار كافي
توت فرنگي منجمد تي كو به مقدار كافي
طرز تهيه :
ابتدا يك بسته از پودر ژله توت فرنگي و ژلاتين را در يك ليوان آب جوش و يك ليوان آب سرد حل كنيد. سپس خامه را به مواد اضافه كرده مواد را درون مخلوط كن سه دقيقه هم بزنيد.
بعد از اينكه خامه و ژله خوب مخلوط شد، داخل قالب ريخته و درون يخچال قرار دهيد تا ژله كاملا" سفت و بسته شود. بعد پودر ژله دوم را در آب حل كرده و روي قالب بريزيد و دوباره قالب را درون يخچال قرار دهيد.
بعد از اينكه ژله دوم گرفت ژله را در ظرف مناسبي قرار دهيد و با خامه و توت فرنگي منجمد تي كو تزئين نماييد.
نكته : براي حل كردن ژلاتين آب بايد كاملا" داغ باشد و براي بهتر حل شدن بعد از اينكه ژلاتين و آب را مخلوط كرديد به مدت پنج دقيقه روي بخار سماور يا كتري قرار دهيد.
- توت فرنگي منجمد تي كو را قبل از مصرف از فريزر خارج نموده و به مدت نيم ساعت دريخچال قرار دهيد.